Pojectes, racons i tallers






Treball per projectes: Es troba enfocat als objectius que la mestra vol aconseguir amb els seus alumnes., a través d'un conjunt d'activitats. Com per exemple treballar les emocions, el cós humà, el medi natural, etc.









Racons: Són espais físics i fixos repartits per tota l'aula ben diferenciats amb temàtiques diverses, com racó de cuina, de lectura, de disfresses on els xiquets/es són els proyagonistes del racó. (Han de tindre unes normes y el material ha de estar adaptat a les necessitats de l'alumnat. 















Tallers:són un conjunt d'activitats que es plantegen al grup d'alumnes per ensenyar-alguna cosa concreta, sense oblidar mai que l'objecte d'aprenentatge ha de ser proper i sobretot, funcional per a ells. Es tracta d'una diversificació del procés d'ensenyament-aprenentatge que facilita als nens i nenes no només l'aprenentatge d'una sèrie de "tècniques", sinó també el desenvolupament de la creativitat, de l'autonomia, del sentit crític, ajudant a que es produeixin situacions de cooperació i garantint l'atenció individualitzada.

Comentarios

Entradas populares de este blog

DEBAT BILINGÜISME

PREGUNTES DE LA LLENGUA

LA POSTAL