CONEIXENT ALTRES CULTURES CONEIXEM LA NOSTRA


El següent projecte que és portarà a terme tractarà el tema de la multiculturalitat. Actualment en un mateix lloc conviuen multitud de persones amb diferents cultures, i la presència i incorporació als centres educatius del nostre país per part d’alumnes de diversos orígens culturals, amb diferents llegües i costums, està a l’ordre del dia.

Abans de començar a conèixer alguns aspectes culturals referents a altres països, és important que els xiquets/es aprofundeixen en la seua pròpia cultura; per aquest motiu, en aquesta unitat didàctica anem a donar a conèixer alguns continguts culturals d’Espanya.

L'objectiu principal és treballar una unitat didàctica en la qual es coneguin diferents països i cultures. S'estudiarà la situació geogràfica, els aliments, la roba, els animals, els monuments, les cançons, les danses i els productes més característics i típics de cada país. Farem un viatge per diferents parts del món on els xiquets/es podran conèixer diferents cultures, coneixent primer la nostra cultura pròpia i després altres diferents.

Així mateix, abans de començar a conèixer alguns aspectes culturals referents a altres països, és important que els nens coneguen el seu entorn més proper i familiar, com és la seua pròpia cultura; per aquest motiu, en aquesta unitat didàctica trucada “Coneixent altres cultures coneixem la nostra” anem a donar a conèixer alguns continguts culturals D’Espanya i altres parts del món.

El curs on centrarem el nostre projecte,  anirà enfocat a 2º d’infantil i el nombre d’alumnes als que anirà dirigida la nostra unitat didàctica serà 20 xiquets i xiquetes. Durem a cap els diferents programes bilingües del sistema escolar dins del Decret 127/2012 del plurilingüisme (PEV, PIL I PIP) .

Comentarios

Entradas populares de este blog

DEBAT BILINGÜISME

PREGUNTES DE LA LLENGUA

LA POSTAL