"PARLAR" BABY HUMAN




L'ésser humà, posseeix la necessitat innata de comunicar-se i relacionar-se amb el medi que l'envolta, creant vincles afectius amb les altres persones i establint diferents tipus de relacions.

Aquests vincles afectius es fan possibles a través del cos ja que és on es reflecteix la disposició emocional i mental de cada individu, aquest, exterioritza els seus pensaments, emocions, actituds i sentiments; pel que és l'instrument de comunicació més important.

Aquest procés d'exteriorització de la personalitat a través del cos s'anomena expressió corporal, on tenen lloc la transmissió d'accions, signes i missatges, pel que posseeix un paper molt rellevant en la comunicació. De manera que, el llenguatge corporal és el primer sistema de comunicació amb què compta el nen / a, com més estímuls rebi, més facilitat tindrà per expressar-se i parlar, ja que, els nens aprenen per imitació dels adults del seu entorn, poc a poc, van ampliant els seus gestos i moviments, així com, aconseguint associar les paraules amb objectes o persones. 

Pel que fa al període de temps, cada nen marca la pauta del seu desenvolupament evolutiu, de manera que el procés d'aprenentatge de cada subjecte és diferent. 

Com podem apreciar, l'expressió corporal constitueix un component rellevant en el desenvolupament físic i emocional del nen / a reforçant la seva creativitat, competències socials, percepció, imaginació i la memòria, a més, la incorporació de jocs fonamentats en l'expressió corporal en l'educació, afavorirà al coneixement de si mateix i dels altres.


Comentarios

Entradas populares de este blog

DEBAT BILINGÜISME

PREGUNTES DE LA LLENGUA

LA POSTAL